© 2018 by UNDERVÆRK Proudly created with Wix.com

Tlf: 42 78 24 54 | Bykildevej 6, 2500 Valby | Mail: undervaerk1@gmail.com CVR nr: 39 61 46 77

skoler&

institutioner

Har din skole, institution eller arbejdsplads brug for inspiration til et projekt, undervisning eller et event? Trænger væggene/det fysiske miljø til forskønnelse? Har I brug for inspiration til billedkunstens dag eller vil jeres skole deltage i en tegnefestival med andre skoler?

Mulighederne er mange, og jeg kan hjælpe med alt fra ide til formidling samt organisering og udførelse af større og mindre projekter. Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres behov og ideer.

Tegnefestival

Billedskolen Horsens står bag "Tegnefestival". Et initiativ der sætter fokus på nogle af tegningens mange discipliner. Som skole eller klasse kan I deltage og battle i 7 tegnediscipliner sammen med andre skoler i landet, i din kommune.

Festivalen foregår i nærheden af din skole, måske på din skole. 2 sjove og lærerige dage med tegning og kreative workshops og selvfølgelig en masse glade børn der tegner på livet løs. Se billeder her fra sidste år hvor jeg deltog med min 5. klasse

Jeg kommer ud, på hele Sjælland, til din skole eller i din kommune med oplæg, inspiration og øvelser, som lærere og pædagoger kan tage direkte med i undervisningen og bruge som forberedelse til festivalen.

Kontakt Jannik fra Billedskolen Horsens for flere oplysninger www.tegnefestival.dk

fysisk læringsmiljø & ANDRE PROJEKTER

Det skaber ejerskab, når man som elev er med til at forskønne de fysiske rammer. Se billeder her fra et stort projekt på en skole, hvor banderne rundt om multibanen blev dekoreret af 5. og 6. årgang. De lavede abstrakt tape-art, en simpel teknik som de blev fascineret og bidt af. Banderne er et stort værk, som de med god grund er meget stolte af.

Har din skole, institution eller arbejdsplads brug for ideer til forskønnelse af det fysiske miljø, ude eller inde, med eller uden inddragelse af elever/ansatte? Eller har I brug for inspiration til, og organisering af, større eller mindre (billedkunst)projekter, så kommer jeg gerne til en uforpligtende snak om jeres behov, tanker og ideer.

billedkunstens dag

Danmarks billedkunstlærerforening slår et stort slag for billedkunsten med denne dag, som er en årlig og tilbagevendende begivenhed. Det er vigtigt at synliggøre fagets faglighed og nødvendige placering i hele skolelivet. Samtidig skal billedforståelse og billedkommunikation understøttes som en integreret del af børnelivet i dag. Der lægges op til at, man denne dag,  har fokus på at inddrage det offentlige rum og samarbejde med det lokale miljø - fx biblioteker, banegården, forretninger, kulturhuse og institutioner.

Det er frivilligt for den enkelte skole og institution at deltage denne ene dag om året. Det kan være hele skolen vil deltage, en enkelt årgang eller blot 1 klasse! Der er frit spil. Har I brug for hjælp og inspiration til ideer og organisering af dagen, kommer jeg ud med oplæg og øvelser som passer til jeres rammer.